sintoedenrodezuid
2634

Nieuws

Om u als bewoner op de hoogte te houden van het proces en de ontwerpen in het project Erp-Oost gebruiken wij de nieuwsbrief. Daarom is het van belang dat u zich aanmeld voor de nieuwsbrief. Na aanmelding voor de nieuwsbrief ontvangt u per email berichten over de geplande ontwerpsessies en gemaakte ontwerpen.

Meld u aan voor de eerste ontwerpsessie!

In de week van 31 mei 2021 organiseren we per straatcluster een eerste ontwerpsessie. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de bedoeling van het project en de werkwijze. Ook bespreken we de straatindeling, uw wensen, ideeën en eventuele knelpunten. Het is een digitaal werkoverleg waarin we, aanvullend op de enquête van eind 2020, ophalen wat er goed is in de straat en wat beter kan. 

Daarnaast zijn we op zoek naar contactpersonen. We vragen iedere straat één contactpersoon aan te wijzen waar we via e-mail mee kunnen overleggen! 

 

Deelnemen? Klik hier om u aan te melden voor de eerste ontwerpsessie!

 

Door op deze kaart te klikken gaat u naar de aanmeldpagina van de 1e ontwerpsessie. Op deze kaart ziet u welke straten in Erp-Oost deel uitmaken van het afkoppelingsproject. Het gaat om de volgende straten of straatdelen: De Mortelkes, Vaansingel nr. 5 t/m 19, 18 t/m 32 en 2 t/m 16, Tolstraat, Schildstraat, Hesselereind nr. 17 t/m 24, Hendrik Herpstraat, Mgr. Dr. Meuwesestraat en Pentelstraat.

|

Aanmelden nieuwsbrief