A A A

Nieuws

Om u als bewoner op de hoogte te houden van het proces en de ontwerpen in het project Erp-Oost gebruiken wij de nieuwsbrief. Daarom is het van belang dat u zich aanmeld voor de nieuwsbrief. Na aanmelding voor de nieuwsbrief ontvangt u per email berichten over de geplande ontwerpsessies en gemaakte ontwerpen.

Start werkzaamheden Erp-Oost

Het project Erp-Oost Klimaatrobuust is aanbesteed en gegund aan de aannemer Van de Haterd BV uit Geffen. Voordat er werkzaamheden plaatsvinden, ontvangt u van de aannemer persoonlijk bericht. 

Heeft u interesse in afkoppelen op eigen terrein?

In de afgelopen 2 jaar hebben we samen met u gewerkt aan een nieuwe klimaatrobuuste inrichting voor de openbare ruimte van Erp-oost. Maar u kunt ook uw steentje bijdragen op eigen terrein!

Definitief ontwerp online en terugblik inloopmiddag/avond

Woensdag 28 september is de afsluitende inloopmiddag/avond geweest voor het project Klimaatrobuust Erp-Oost. Een groot aantal bewoners waren aanwezig om de verschillende ontwerpen van de straten en het beplantingsplan te bekijken.

Uitnodiging Inloopmiddag/avond project Klimaatrobuust Erp-Oost

Ter afsluiting van de voorbereidingen van het project organiseren we een fysieke bijeenkomst om u te bedanken voor uw bijdrage. We hopen dat u aanwezig kunt zijn op woensdag 28 september tussen 15:00 en 19:30 uur.

Voorlopig ontwerp staat online!

Het afgelopen jaar hebben we samen met u gewerkt aan een nieuwe klimaatrobuuste inrichting voor Erp-oost. Het definitief ontwerp is bekend en kunt u nu online bekijken!

Verder onderzoek klimaatrobuust Erp-oost

Graag informeren we u in deze update over het traject van voorlopig ontwerp naar definitief ontwerp.

Het ontwerp van de Schildstraat en Hesselereind 17 t/m 24 is bekend!

U kunt uw reactie op de Schildstraat en Hesselereind 17 t/m 24 kenbaar maken tot en met 21 januari 2022. Op de overige straten kan er gereageerd worden tot en met 7 januari 2022.

De nieuwe ontwerpen staan online!

Bekijk nu het voorlopig ontwerp van Erp-Oost. U kunt uw reactie kenbaar maken tot en met 7 januari 2021.

Afkoppelcoach bezoekt verschillende huizen in Erp-Oost

De afkoppelcoach is op bezoek geweest bij verschillende huizen in verschillende straten van Erp-Oost. Ieder huis is weer anders en heeft dus een op maat gemaakt advies nodig. Met bewoners is gekeken naar de mogelijkheden tot afkoppelen...

Meld u nu aan voor een gesprek met de afkoppelcoach!

Aanmelden voor de afkoppelcoach kan tot en met 29 augustus door te mailen naar Anita Timmermans (anita.timmermans@losstadomland.nl) onder vermelding van uw woonadres.

Pagina 1 van 2 EersteVorige [1]

Aanmelden nieuwsbrief

sintoedenrodezuid
2634