sintoedenrodezuid
2634

Nieuws

Om u als bewoner op de hoogte te houden van het proces en de ontwerpen in het project Erp-Oost gebruiken wij de nieuwsbrief. Daarom is het van belang dat u zich aanmeld voor de nieuwsbrief. Na aanmelding voor de nieuwsbrief ontvangt u per email berichten over de geplande ontwerpsessies en gemaakte ontwerpen.

Bekijk de schetsontwerpen van uw straat!

De ontwerpers hebben hun best gedaan om met uw inbreng uit de vorige bijeenkomst een schetsmatig plan te maken. Voor uw straatcluster zijn verschillende varianten gemaakt als daar aanleiding voor was. 
De schetsontwerpen staan op uw stratenpagina. Klik hier om naar uw stratenpagina te gaan. Misschien lukt het zelfs om alvast ‘coronaproof’ de voorstellen met elkaar te bespreken. Dan bent u goed voorbereid voor de tweede ontwerpsessie. 

Meld u aan voor de tweede ontwerpsessie!

In de week van 19 juli starten we met de tweede ronde van de ontwerpsessies. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we per straatcluster de schetsontwerpen bespreken. Het is een digitaal werkoverleg waarin we de ontwerpen in detail toelichten met concrete voorbeelden. Hierbij geeft u aan of het ontwerp wel of niet bevalt. Op deze manier hopen we u te inspireren en gaan we samen met u aan de slag voor de inrichting van uw straat!

Uw straat is weer aan zet

Heeft u nog niet eerder meegedaan aan een van de online bijeenkomsten? Geen probleem, u kunt gewoon meedoen en we praten u bij! De tweede ontwerpsessie is digitaal. U kunt hier klikken om u aan te melden voor de tweede ontwerpsessie. 

Omdat we ook tekeningen bespreken tijdens de tweede ontwerpsessie is het handig om vanaf een laptop te werken. Maar met een tablet of telefoon kan het ook.

 

Door op deze kaart te klikken gaat u naar de aanmeldpagina van de 2e ontwerpsessie. Op deze kaart ziet u een schetsontwerp voor straatcluster 5.Door op deze kaart te klikken gaat u naar de aanmeldpagina van de 2e ontwerpsessie. Op deze kaart ziet u een schetsontwerp voor straatcluster 1.Door op deze kaart te klikken gaat u naar de aanmeldpagina van de 2e ontwerpsessie. Op deze kaart ziet u een schetsontwerp voor straatcluster 4.

|

Aanmelden nieuwsbrief