A A A

Nieuws

Om u als bewoner op de hoogte te houden van het proces en de ontwerpen in het project Erp-Oost gebruiken wij de nieuwsbrief. Daarom is het van belang dat u zich aanmeld voor de nieuwsbrief. Na aanmelding voor de nieuwsbrief ontvangt u per email berichten over de geplande ontwerpsessies en gemaakte ontwerpen.

Het ontwerp van de Schildstraat en Hesselereind 17 t/m 24 is bekend!

De afgelopen maanden hebben we samen met u gewerkt aan een nieuwe klimaatrobuuste inrichting voor de wijk Erp-Oost. Tijdens online sessies hebben we de gewenste situatie besproken met u als bewoners. Op basis van de wensen zijn schetsontwerpen gemaakt. Hierna hebben we, op basis van de schetsen, doorgepraat over de beste manier om die wensen in te vullen én een klimaatrobuuste inrichting te maken. 

Inmiddels staan de aangepaste ontwerpen van de straatclusters al even op de projectpagina, behalve van de Schildstraat en Hesselereind 17 t/m 24. Zij hebben op 20 oktober een live bijeenkomst gehad om te praten over een aantal nieuwe varianten en het wel of niet behouden van de bomen. Sindsdien zijn op basis van de reacties de verschillende varianten verder uitgewerkt tot één ontwerp. In dit ontwerp, dat u nu kunt bekijken op uw stratenpagina, zijn de opmerkingen van alle bijeenkomsten zo goed als mogelijk verwerkt. We leggen dit laatste ontwerp dan ook ‘ter inzage’. Klik hier om het aangepaste ontwerp van de Schildstraat en Hesselereind 17 t/m 24 te bekijken.

U kunt hier het voorlopig ontwerp voor het gehele plan Erp-Oost Klimaatrobuust bekijken.

Bekijk het ontwerp en geef uw reactie!

We nodigen u uit om het gehele aangepaste ontwerp van Erp-Oost Klimaatrobuust te bekijken. Zijn de opmerkingen volgens u goed verwerkt? Of zijn er nog vragen overgebleven en ziet u mogelijkheden om het te verbeteren? We zijn benieuwd naar uw reactie! 

We ontvangen het liefst afgestemde gezamenlijke reacties als ‘mening van de straat’. Hoe beter de reactie onderling is afgestemd, hoe beter de reactie te gebruiken en te verwerken is.

U kunt uw reactie doorgeven via de contactpersoon van de straat. Of u kunt reageren via uw stratenpagina. Klik hier om naar uw stratenpagina te gaan. U kunt ook een individuele reactie mailen naar Anita Timmermans (anita.timmermans@losstadomland.nl).

U kunt uw reactie op de Schildstraat en Hesselereind 17 t/m 24 kenbaar maken tot en met 21 januari 2022. Op de overige straten kan er gereageerd worden tot en met 7 januari 2022. 

Vervolg

Op basis van uw reacties passen de ontwerpers het plan aan, waar dat nodig is en stellen we het ontwerp vast. Hierna beginnen we met de uitwerking van de contractstukken ten behoeve van de uitvoering.

De definitieve tekeningen publiceren we op de website, zodat u weet wat er met uw reactie gedaan is. Zodra de tekeningen op de website staan, informeren wij u daarover met de digitale nieuwsbrief.

 

|

Bijlage

  1. Plankaart_Erp-Oost-ontwerp_dec.pdf 13-1-2022 8:39:42

Aanmelden nieuwsbrief

sintoedenrodezuid
2634