sintoedenrodezuid
2634

Nieuws

Om u als bewoner op de hoogte te houden van het proces en de ontwerpen in het project Erp-Oost gebruiken wij de nieuwsbrief. Daarom is het van belang dat u zich aanmeld voor de nieuwsbrief. Na aanmelding voor de nieuwsbrief ontvangt u per email berichten over de geplande ontwerpsessies en gemaakte ontwerpen.

Verder onderzoek klimaatrobuust Erp-oost

Graag informeren we u in deze update over het traject van voorlopig ontwerp naar definitief ontwerp.

De afgelopen maanden hebben we samen met u gewerkt aan een nieuwe inrichting voor de wijk Erp-Oost. Tijdens verschillende sessies hebben we de toekomstige situatie besproken met u als bewoners. De eerste keer hebben we het doel van het project toegelicht en bespraken we ideeën en wensen. Op basis daarvan  zijn de eerste ontwerpen gemaakt. Vervolgens hebben we de ontwerpen met u besproken en doorgepraat over mogelijke verbeteringen.

Eind 2021 is het voorlopig ontwerp voor alle straatclusters gepresenteerd op de website en hierop kon u reageren. Met de binnengekomen opmerkingen zijn wij aan de slag gegaan. De binnengekomen reacties in het cluster Vaansingel / Mortelkes vragen nog een extra participatiestap waarover wij dit cluster nog over informeren.

Ook lopen er nog onderzoeken in het gebied. We kijken waar kabels en leidingen in de grond liggen om te weten waar nieuwe bomen geplant kunnen worden. Pas als de resultaten van deze onderzoeken bekend zijn, kan het ontwerp definitief afgerond worden. We verwachten begin april bij u terug te komen.

|

Aanmelden nieuwsbrief