sintoedenrodezuid
2634

Nieuws

Om u als bewoner op de hoogte te houden van het proces en de ontwerpen in het project Erp-Oost gebruiken wij de nieuwsbrief. Daarom is het van belang dat u zich aanmeld voor de nieuwsbrief. Na aanmelding voor de nieuwsbrief ontvangt u per email berichten over de geplande ontwerpsessies en gemaakte ontwerpen.

Uitnodiging Inloopmiddag/avond project Klimaatrobuust Erp-Oost

Beste bewoners,

220914_Beplantingspl...Zoals u wellicht weet werken we, samen met een groot aantal mensen uit uw wijk, al enige tijd aan een plan voor een klimaatrobuust Erp-Oost. Middels deze brief nodigen we u graag uit voor een afsluitende inloopmiddag en -avond op woensdag 28 september in Sport- en ontmoetingscentrum Ter Aa. De inloop is geopend van 15:00 tot 19:30 en heeft geen officiële start. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt.

Inloopmiddag en -avond

Er zijn een aantal redenen waarom we deze bijeenkomst organiseren. Op 21 juli jongstleden heeft u een brief ontvangen met het definitieve ontwerp. Van enkele bewoners hebben we enkele vragen binnen gekregen over het ontwerp. Op deze dag heeft u ook de mogelijkheid om uw vragen te stellen.
Ten tweede is ook het beplantingsplan inmiddels gereed. Dit beplantingsplan laten we u graag zien en komt daarna ook op de website te staan.

Vanwege Covid hebben bijna alle bewonersbijeenkomsten online plaatsgevonden. Ter afsluiting van de voorbereidingen van het project willen we daarom alsnog een fysieke bijeenkomst organiseren en u bedanken voor uw bijdrage.

We hopen dat u aanwezig kunt zijn!

Locatie: Sport- en ontmoetingscentrum Ter Aa, Den Uil 1A, 5469 CG Erp.
Wanneer: woensdag 28 september tussen 15:00 en 19:30 uur.

 

Tot slot

Heeft u vragen of opmerkingen over de inloopmiddag en -avond? Dan kunt u deze richten aan
Anita Timmermans.

Heeft u nog algemene vragen of opmerkingen dan kunt u deze richten aan ondergetekende, gemeentelijk projectleider Kees van Ravensteijn, of het algemene nummer van de gemeente Meierijstad (140413).

Met vriendelijke groet,
Kees van Ravensteijn,
Projectleider gemeente Meierijstad

 

 

|

Bijlage

  1. uitnodigingsbriefinloopmiddag-avond.pdf 14-9-2022 12:13:11

Aanmelden nieuwsbrief